Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af anonym, d. 25-09-2011

Hej Renald. Jeg har hørt om din situation og føler med dig. Du får ikke at vide hvem jeg er lige nu. Du skal blot vide at jeg har været med i foreningen siden Oluf stod på posten. Jeg kan virkelig godt li dig og syntes at du har måtte slås ekstra meget i din tid som bestyrelsesmedlem og formand. Det har i alle sammen. Du er et dejligt menneske der altid har stået klar til at hjælpe der hvor det gælder og jeg/vi ved hvad du har gjordt for at foreningen stadig kan eksistere. Det er derfor vores største ønske og håb at det hele løser sig for dig. Du har jo også ofte benyttet muligheden når vi ville give dig ros til at sende den videre og fortælle om de tidligere som Leif Singapor, Oluf, Arne, Kresten, Lene osv. Ligesom du siger at tingene ikke kan fungere uden at der står en stærk bestyrelse bagved formanden.
DU ER DEN RIGTIGE FORMAND og jeg ønsker og håber og ber til at du fortsætter på en eller anden måde. Det er vi mange der gør men accepterer selvfølgelig at du er ukampdygtig i en længere periode. Det er jo din beslutning. MEN som du har hjulpet og reddet mange ting og personer vil jeg da her i den grad opfordre andre til at yde og give dig den nødvendige hjælp og støtte som du måtte behøve. Jeg ser gerne at hele bestyrelsen består og ved at i alle har mere at slås med end det er muligt at løse. Så kære Renald og bestyrelse, i gør det så godt og derfor håber jeg at vi ser en bestyrelse vi kender til blive der hvor de er. Jeg er ikke det mindste i tvivl om at du gør forhandlingerne for haven helt færdig. Du er en person der ALDRIG giver op. Vi ses til generalforsamling. Jeg/vi er desværre ikke i stand til at deltage i arbejdslørdag da vi er på ferie men vil opfordre alle der kan noget til at komme og støtte op omkring dagen. Tak for en fantastisk grisefest til jer alle. det må have været et kæmpe arbejde! flot at i gider alt det for at andtre skal have det godt!

Skrevet af mette, d. 13-09-2011

Hej er der nogen ledige haver med hus på ??
Hilsen Mette

Skrevet af Kim og Anette , d. 23-08-2011

Hej og mange tak skal i have for en fantastisk uovertruffen dejlig grisefest den 6. august. Grisen var god, musikken var super, underholdningen i de brune dragter var til at hyle af grin over. Godt gået af jer der har arrangeret festen. Tak til Ronald eller Roland eller sådan noget? for den meget varme velkomst vi fik ved ankomsten og det på trods af at du havde særdeles travlt. Vi fulgte dig...længe:-) I har gjordt det fantastisk og vi glæder os allerede til næste år hvor du jo allerede har annonceret at der er grisefest lørdag den 4. august i 2012
Godt gået til alle jer implicerede! flot!

Skrevet af Du ved hvem, eller gør du?, d. 13-04-2011

Hej Renald.
Tak for den varme velkomst og for at have fræset haven.
Vi mødes nok på et tidspunkt.
Flot arbejde.

Skrevet af Øller, d. 24-03-2011

Dejligt at vejen er blevet ryddet så bunden på bilen ikke rammer midterrabatten. Og til hele bestyrelsen, når man tænker på hvor meget i har haft at skulle ordne i sæsonen kan jeg kun sige. Hold kæft hvor er det godt gået..
Tak for det.

Skrevet af Renall Pedersen, d. 01-10-2010

Hej til "den anonyme" og Kim.
Jeg er selvfølgelig glad for de pæne ord til bestyrelsen i foreningen.
Det ville være dejligt hvis i lige kunne sætte en adresse på jeres beskeder og hvem i er.
Ellers har jeg have nummer 70 hvor jeg indimellem befinder mig og oftest for øjeblikket om formiddagen.
Der har allerede været en del forbi mig og jeg er glad for den opbakning jeg har modtaget fra jer i haven.
P.V.A
Bestyrelsen
Renall

Skrevet af Kim, d. 01-10-2010

Kan du så blive på din pind!
Der har aldrig været så stille og roligt i foreningen som der er nu.
Vi kommer til venner i foreningen og er selv blevet interesseret i have.
Du har fået stor ros og er blevet omtalt som en dejlig person der løser tingene på en stille og behagelig måde.
Man kan aldrig gøre alle tilpas men i skal alle vide at vi er klar over hvor meget arbejde der ligger i at være bestyrelsesmedlem.
Ham Palle der står på sedler slået op på skuret.
Hvad laver han?
Vil gerne bakke op omkring foreningen.
Sig til hvis der er noget jeg kan hjælpe med.

Kim.

Skrevet af Den anonyme, d. 20-09-2010

Jeg hører til min store bedrøvelse at du ikke ønsker at fortsætte som formand Renald. Jeg har været her i mange år og har set lidt af hvert i den tid. Der er ingen tvivl om at du er et helt specielt menneske og at vi i høj grad kan takke dig for at foreningen stadig er i vigør og er bestået. Men hvad gør vi nu? Jeg har også hørt at du ikke er på toppen og skal kæmpe en ulige kamp for at komme tilbage. Vi krydser alt hvad der kan krydses for dig for at du kan vende tilbage. Vi ville gerne beholde vores formand og for den sags skyld hele bestyrelsen. I har kæmpet mod de mest umulige ting og vi er mange der syntes at i har gjort det langt bedre end godt. Alt det gode ønskes til dig Renald og selvfølgelig til jer andre fremover.
Du ved hvem vi er?

Skrevet af Britha Hansen, d. 21-02-2010

hej
Er blevet alene og mangler min have, da jeg har fået en lejlighed på 1.sal, så vil rigtig gerne have en have.

Skrevet af nette, d. 18-01-2010

Til Haveforeningen Højbo! - Hej! Er de nævnte ledige haver opgraderet/up to date? Jeg har boet i et Lindøhus i mere end 22 år, nu omdannet til andelsbolig, blev gift for 1½ år siden og skal nu skilles - og flytte! Og det gør rigtig ondt at forlade hus og have gennem så mange år. I første omgang nok til Odense, men jeg kommer til at savne en have at være i, slappe af i og plante i. Har kig på en "grund", som jeg ikke er 100% sikker på "nummereringen" af: Fra bycentret er det 1.ste vej, ned mod det gl.Skyttehus og naturområde, 2. vej til venstre, længst nede (der står nogle store bjergfyr) og et dybt udtjent skur. Grunden ligger op til engfordybning og "bagtil" op til det naturområde, hvor der sidste sommer græssede Højlandskvæg. Kan godt lide beliggenheden, især hvis der må "fældes" lidt i de høje piletræer, så der kan komme lidt eftermiddagssol og aftensol ind!! Til gavn for alle andre på "striben" også. Så kan man også SE det ret flotte eng-område. - Formand, næstformand osv. ved sikkert, hvilken havegrund, jeg tænker på. Men er den ledig?? Den ser sådan ud.
Og så en lille "klage": Selv ved hård vinter er det ganske dejligt at gå på hyggetur i naturen v. Munkebo incl. kolonihaveområdet. Det gjorde jeg forleden, havde noteret alle ledige numre op osv., men da jeg gik "ned" fra Højvangen, ad sidste vej mod fjorden, blev jeg "passet op", totalt overraskende af 2 store sorte hunde, der kom fra et ret nybygget, stort lysegråt træhus hvor vinduer var åbne: Nogen hjemme altså. Den ene hund logrede, en sort labrador - så den var jeg tryg ved. Den anden logrede aldeles ikke, stor "kamphund". Begge fulgte mig adskillige meter - meget ubehageligt!Jeg forsøgte at småsnakke med den søde, logrende - og ignorere den anden, som jeg vidste, var stor nok til at kunne vælte mig og mine 160 cm omkuld nårsomhelst. Der kom ingen ud fra huset. Skal jeg opgive min tur som gik ud på at se, hvilke haver, der var ledige? Niks! - Så jeg tog havevej nr. 2 nede fra fjordsiden. Men jeg nåede kun halvvejs: Så havde kamphunden registreret mig, kom frem på den side også og gav hals! Og dwr kom stadig ingen mennesker ud, selvom de var der. Jeg måtte ganske enkelt vende om, halvvejs - og gå "roligt tilbage".

Og jeg var sur!! Det kan fandme ikke være rigtigt, at man ikke kan gå en tur frit nede i kolonihaveområdet og øvrige natur, fordi man bliver "stoppet" af en kamphund og ejerne, slet, slet ikke reagerer! Der er stor, stor forskel på at møde en uventet, logrende Labrador - og så møde en kamphund UDEN "ejermand i sigte". Det var meget, meget ubehageligt.

k.h. nette

Skrevet af Niels Jensen , d. 19-06-2009

Hej jeg kunne godt tænke mig at få en kolonihave. jeg har været rundt og kikke lidt på egen hånd. jeg kunne godt være intreseret i have nr.44 Men kunne godt tænke mig at vide om det var muligt at der var nogen i foreningen der kunne havefræse haven. Da den godt kunne trænge til en ordenlig omgang.

Med venlig hilsen Niels Jensen
Nyhøjen 406
Mobil 41565440 / Fastnet 32162059

Skrevet af anonym, d. 03-06-2009

Hej med jer. Jeg vil bare sige tak for den måde vi blev modtaget på som nye gæster udefra. Tak til dig Renall for den måde du gjorde dagen god på for mit barn. Jeg ved godt at i var "uheldige" med lidt af grillen men di/i skal have stor ros for den måde det blev reddet på. Jeg syntes det var en skøn dag og jeg mødte en masse dejlige og rare nye mennesker. Tak til jer alle sammen for en dejlig uforglemmelig Pinse. Jeg ved ikke præcist hvem af jer der var i bestyrelsen men tak til jer allesammen. Særligt dig Renall der var så hjælpsom og trot nok hun hed Elsebet "i baren". Vi følte os meget velkommen. i andre, undskyld at jeg ikke kender jeres navne. Jeg ved hvor meget arnejde det er i at stable sådan noget på benene og det skal i have tak for.

Skrevet af Anita Jensen, d. 02-06-2009

Hej Renall
Det er en rigtig super god hjemme side.
Tak for et godt arangeman det var bare rigtig godt

Skrevet af kent, d. 26-04-2009

Hej Renald. Du er da bare et ubeskriveligt dejligt menneske. Du kunne sælge sand i Sahara. Jeg kommer og ser på de ledige haver. Hvem ved? Måske kan jeg få en kammerat mere med i systemet. Tak for din rundvisning.

Skrevet af benny larsen, d. 14-04-2009

hejsa, jeg syntes der stod på en anden side jeg sku kunne se ledige haver herinde et sted ?
men syntes ikke lige jeg kan finde dem ?

Nyeste kommentarer

24.10 | 11:34

Festpladsen er blevet vandaliseret af flere omgange. Nu er ...

30.09 | 06:18

Bemærk; at vandet bliver lukket i dag fredag og ikke i morgen, den førs...

05.09 | 07:19

Tak til jer der deltog på vores arbejdslørdag den 3. sep. Efter endt arbejd...

19.08 | 18:19

Er i bosiddende i Kerteminde Kommune kan i kontakte Karsten Bendtse...